Vrijwilligersbeleid

Zonder vrijwilligers geen Zondagsschilders. Korter en krachtiger kunnen we het belang van de inzet van vrijwilligers voor onze vereniging niet formuleren. Door de inzet van onze vrijwilligers kunnen we er onder andere ook voor zorgen dat de tarieven laag kunnen blijven in vergelijk met andere cursus aanbieders. Zodoende profiteren alle leden van het feit dat ze zijn aangesloten bij een vereniging.

De Zondagsschilders heeft het geluk een beroep te kunnen doen op een vaste kern van vrijwilligers. Dat betekent ook dat in de meeste gevallen zij al het werk moeten verrichten en best wel eens een handje hulp kunnen gebruiken. Daarbij is bekend dat iedereen wel een keer op de één of andere manier een keer zijn of haar steentje wil bijdragen. Om deze reden vragen we aan jou wat jij voor de Zondagsschilders kunt doen. Hieronder een aantal activiteiten waarvoor jij je kunt aanmelden:

meehelpen bij open dag meehelpen bij expositie meehelpen bij ontwikkelen promotiemateriaal meehelpen met verhuizen

Meld je aan svp als je hier iets tussen ziet staan! Dat kan bij het secretariaat maar ook via bijgaand formulier

Heb je meer tijd te besteden en vind je het leuk structureel iets te doen voor de vereniging ? Kijk dan ook bij onze vacatures!

<hier komt dan het formulier..>